TB ügyintézés, humánügyvitel

TB ügyintézés, humánügyvitel

A TB ügyintézés is a munkáltató kötelessége.

Kiváltképp kisebb cégek esetében érdemes ezeket a feladatokat kiszervezni, hiszen ezeknek a vállalkozásoknak nincs szükségük arra, hogy teljes vagy akár félállásban foglalkoztassanak valakit emiatt. Ezáltal nemcsak a bérköltséget spórolja meg.

Mivel a jogi környezet folyamatosan változik, elengedhetetlenek a továbbképzések. Ezek költségeitől is megkímélheti cégét.

tb-ugyintezes

Az adótanácsadás Budapesten személyesen is igénybe vehető?

Igen. A TB-ügyintézéssel kapcsolatos teendőkről és felmerülő kérdéseiről Budapesten található, 13. kerületi könyvelőirodánkban is konzultálhatunk. Azonban az online TB ügyintézés – akárcsak az online könyvelés – is elérhető választás, ha inkább az interneten keresztül, még gyorsabban intézné a TB ügyintézéssel járó adminisztrációs feladatait.

TB ügyintézés

Elintézünk minden szükséges tennivalót, Önnek már nem kell semmiféle adminisztrációval foglalkoznia.

A családtámogatási ellátásokhoz és keresőképtelenséghez kapcsolódó adminisztrációt ugyanúgy elvégezzük, mint a kötelező adatszolgáltatást.

Elkészítjük továbbá a negyedéves és éves jelentéseket. A könyvelőiroda a visszaigénylésekkel kapcsolatban is intézkedik.

Miért előnyösebb a TB ügyintézés online?

Érintésmentesen gondoskodhat társadalombiztosítási ügyeiről. Így a járványidőszak alatt is otthona kényelméből veheti fel könyvelőirodánkkal a kapcsolatot, hogy TB ügyintézéssel járó teendőit gördülékenyen, mindig időben megoldja. Természetesen a TB ügyintézés Budapesten, személyes konzultációkra építve is elérhető szolgáltatásaink közé tartozik.

Ha több információt szeretne, kérdése, vagy speciális igénye kenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Miben segíthetünk?

Keressen minket bizalommal!