Könyvelési feladatok

Milyen könyvelési feladatokat látunk el szolgáltatásunk részeként?

A könyvelés kifejezetten összetett munka, amely számtalan részfeladatot foglal magába. Könyvelő irodánkban többek között az alábbiakat végezzük el, ha minket bíz meg a könyveléssel.
Ezek csupán a legfontosabb tevékenységeink. Amennyiben speciális kérései vannak, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.

Könyvelés, mint bizalmi tevékenység

A könyvelés nemcsak a törvényi előírásoknak való megfelelés miatt fontos. Egy alapos, a megfelelő szaktudással rendelkező könyvelő jelentős mennyiségű időt takaríthat meg Önnek és cégének. Töredékére csökkentheti az Önre háruló adminisztrációt. Az így felszabaduló időt pedig az operatív munkára, cége fejlesztésére és bevételeinek növelésére fordíthatja.

Igazi bizalmi állásról beszélhetünk a könyvelők esetében, hiszen napi munkájuk során érzékeny üzleti adatokkal dolgoznak. Könyvelőirodánknál hiszünk abban, hogy partnereinkkel való együttműködésünk azért válhatott sikeressé, mert megszolgáltuk bizalmukat. A könyvelés minden feladatát vezetői szemlélettel, a tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva látjuk el.

Könyvelője rendezni fogja számviteli adatait, ezáltal pedig segítségére lesz az adóoptimalizálásban is.

A könyvelés kiszervezésével tehát duplán kereshet pénzt, hiszen az saját maga tehermentesítésével és az adóoptimalizálás előkészítésével egyszerre növelheti bevételeit és csökkentheti kiadásait.

Miért bízza a könyvelési feladatokat szakértő kezekre?

Rengeteg időt nyerhet

Egy vállalkozás pénzügyeinek könyvelése mindig aprólékos és időigényes feladat. Számtalan formai követelményre és határidőre szükséges figyelni, ami gyakran már külön munkaerőt igényel. Kiszervezett könyveléssel viszont mindig megspórolja az adminisztrációs feladatokkal töltött monoton órákat.

Mindig nyugodt lehet a könyvelés pontossága és szabályossága miatt

Nincs is rosszabb érzés annál, mint a könyvelés szakszerűsége és pontossága miatt aggódni. Mi lesz, ha NAV ellenőrzés következik? Mi fog történni, ha átvilágítják a vállalkozásom pénzügyeit? Ezek a kérdések számos vállalkozó fejében napi szinten kavarognak, azonban megbízható könyveléssel mindig szabályosan, a törvényi előírásokat maximálisan betartva vezetheti vállalkozását. Könyvelői munkánkkal mindezt garantáltan megvalósítja.

Azzal foglalkozhat, amivel igazán szeretne

Könyvelés helyett szívesebben fordítaná idejét arra, amiben igazán jó? Vagy éppen kedvenc hobbijával szeretne több időt tölteni, hogy kikapcsolódjon és feltöltődjön? Bízza szakértő kezekre a könyvelési teendőket, és töltse kedvére idejét!

Könyvelőváltás előtt áll?

Ne hagyja a választást a véletlenre, hiszen sok múlik a döntésén! Könyvelő irodánkkal teljeskörűen ellátjuk az SZJA- és adóbevallással, illetve a bérszámfejtéssel és a további pénzügyi adminisztrációval járó teendőit.

Kérdése van a könyveléssel kapcsolatban?

Keressen minket bizalommal!