Bérszámfejtés

Megbízható bérszámfejtés kifogástalan minőségben: a kulcs a sikeres üzleti működéshez

A bérszámfejtés nem csupán a munkáltatóra háruló adminisztratív feladat, hanem stratégiai eszköz is, amely jelentős hatással van a cégek, illetve társas vállalkozások teljesítményére és sikereire egyaránt.

Mivel a jogszabályi környezet rendkívül gyorsan változik, több évtizedes tapasztalattal bíró könyvelő irodánk lesz a legjobb partner a pontos és precíz bérszámfejtéssel és TB-ügyintézéssel kapcsolatos feladatok ellátásában.

berszamfejtes

Bérszámfejtés felsőfokon cégeknek és társas vállalkozásoknak

A bérszámfejtés olyan komplex feladat, ami speciális szakértelmet, naprakészen tartott tudást és a jogszabályi környezetre való gyakorlati rálátást igényel. 3 fontos összetevőre van szükség ahhoz, hogy a bérszámfejtés precíz és hatékony legyen:

egy

Átláthatóság

Maximális nyomon követhetőség és érthetőség, bérszámfejtés egyértelmű folyamatok alapján vezényelve.

kettő

Pontosság

Bérszámfejtés és bármilyen más könyvelői feladat elvégzése során a határidők pontos betartása, a számokra fordított különleges figyelem az alapvető feladatok része.

Megbízhatóság

A könyvelés mindig is bizalmi szakma volt és mindig az is marad. Ügyfeleink üzleti adatait úgy óvjuk, mint a sajátunkat.

Cégünknél, a Gert-Tax Könyvelőirodánál pontosan ezt a három összetevőt kínáljuk ügyfeleinknek: átláthatóságot, pontosságot és megbízhatóságot. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk könyvelői, könyvvizsgálói, adótanácsadói feladatok ellátása terén.

Büszkék vagyunk rá, hogy több olyan ügyfél tisztel meg minket bizalmával, akik már több mint 20 éve tartanak ki mellettünk. Az Ön bizalmát is legalább ilyen szakértelemmel és szakmai odaadással háláljuk meg. Mert a mércénk sosem a mennyiség volt, hanem a minőség: válogatott ügyfélkörrel dolgozunk.

Bérszámfejtés: kiknek van szüksége kiszervezett szolgáltatásra?

Röviden: minden olyan cégnek és társas vállalkozásnak, ahol alkalmazottak vannak. Kicsit bővebben: kisebb cégeknek, ahol nem érdemes külön apparátust fenntartani a bérszámfejtéssel és TB-ügyintézéssel kapcsolatos feladatok ellátásra, illetve a jogszabályi környezet folyamatos változása miatt elkerülhetetlen továbbképzések díjazására.

Közepes és nagyobb cégeknek, ahol a létszám vagy más, speciális cégre jellemző igény miatt fontos a magasfokú szakmai hozzáértés, a precíz odafigyelés, valamint az eligazodás képessége a bürokrácia és jogszabályok tengerében.

Pontos és precíz bérszámfejtés lépésről lépésre

Milyen feladatokat látunk el a bérszámfejtés során? Ügyfeleink által küldött adatok alapján elvégezzük a bérszámfejtői feladatokat, de ezzel még nem zárult le a folyamat.

Minden feladatot elvégzünk ügyfeleink helyett, emellett internetes felületünkön bármikor elérhető a bérjegyzék, akár dolgozókra lebontva is. Az online elérhető dokumentum tartalmazza a nettó és bruttó összegeket, valamint a céget terhelő járulékokkal kiegészített béreket is.

berszamfejtes

Online bérszámfejtés előnyei: gyors, mégsem veszik el a személyes kapcsolat

Az online bérszámfejtés korszerűsége, szinte azonnali hozzáférhetősége és rugalmassága megkönnyíti a vállalatok napi működését. Ez az innovatív megoldás rendkívül gyors, valamint növeli a folyamatok hatékonyságát és csökkenti a hibázás lehetőségét.

Amennyiben a bérszámfejtés online szolgáltatás keretében történik, az információk állandó elérhetősége és naprakész tulajdonsága lesz az, ami elősegíti ügyfeleink gyors döntéshozatalát.  

Természetesen abban az esetben, ha személyes konzultációra is szükség lenne vagy akár főkönyvelői felügyelet szolgáltatás igénybevételében gondolkodik, szintén a rendelkezésére állunk.

Több évtizedes tapasztalat: a partneri támogatás módszertana

Könyvelő irodánk több évtizedes tapasztalatával nemcsak a bérszámfejtési folyamatokat látja el kifogástalanul, de üzleti és stratégiai tanácsadással is támogatjuk ügyfeleink célkitűzéseit. Megértjük a különböző iparágak és vállalatok egyedi kihívásait, így teljesen cégre szabott, egyúttal a jogszabályi előírásoknak tökéletesen megfelelő megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Mi tudható az árakról?

Ügyfeleink igényei és elvárásai eltérőek, ezért egyéni árazási modelleket kínálunk, amelyek figyelembe veszik partnereink konkrét helyzetét és szükségleteit. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat elsősorban azoknak a cégeknek és társas vállalkozásoknak ajánljuk, akik számára nem az ár a legfontosabb, hanem a minőségi és a megbízható szolgáltatás.

Többek között ez a filozófia járult hozzá ahhoz, hogy ügyfeleink között olyan vállalatok is megtalálhatók, akik már 1996 és 2000 óta elégedett ügyfeleink táborát erősítik. Csatlakozzon hozzánk Ön is!