Bérszámfejtés,

TB ügyintézés , Humánügyvitel

Bérszámfejtés, TB ügyintézés , Humánügyvitel

 

A bérszámfejtés, ahogyan a TB ügyintézés is, a munkáltató kötelessége.
Kiváltképp kisebb cégek esetében érdemes ezeket a feladatokat kiszervezni, hiszen ezeknek a vállalkozásoknak nincs szükségük arra, hogy teljes vagy akár félállásban foglalkoztassanak valakit emiatt.

Ezáltal nemcsak a bérköltséget spórolja meg.
Mivel a jogi környezet folyamatosan változik, elengedhetetlenek a továbbképzések. Ezek költségeitől is megkímélheti cégét.

Bérszámfejtés

Az Ön által küldött adatok alapján elvégezzük a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat, vezetjük a munkaügyi nyilvántartást, nyomon követjük a különféle járulékokat, adókat, valamint előlegeket.

Természetesen az adatszolgáltatási kötelezettségeknek is eleget teszünk, minden szükséges információt megküldünk a NAV-nak, a KSH-nak, illetve a nyugdíjbiztosítónak.

Ezen felül könnyen érthető, átlátható formában megosztjuk Önnel az összes, ezzel kapcsolatos adatot.

Internetes felületünkön keresztül bármikor elérheti a bérjegyzéket, amelyben szerepelnek a nettó, a bruttó és a céget terhelő járulékokkal kiegészített bérek is.

Dolgozókra lebontva is megtekintheti az összegeket.

TB ügyintézés

Elintézünk minden szükséges tennivalót, Önnek már nem kell semmiféle adminisztrációval foglalkoznia.

A családtámogatási ellátásokhoz és keresőképtelenséghez kapcsolódó adminisztrációt ugyanúgy elvégezzük, mint a kötelező adatszolgáltatást. Elkészítjük továbbá a negyedéves és éves jelentéseket.

A könyvelőiroda a visszaigénylésekkel kapcsolatban is intézkedik.

Ha több információt szeretne, kérdése, vagy speciális igénye kenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, legyen Ügyfelünk!