Hogyan válasszon könyvelőt?

– Hogyan válasszon könyvelőt?

Ha szóba kerül a könyvelés, a szaktudás az elsődleges szempont. A rendszeres továbbképzéseknek köszönhetően kollégáink tisztában vannak a hatályos jogszabályokkal, rendelkezésekkel és előírásokkal. Komoly tapasztalatra és gyakorlatra tettek szert az elmúlt évek során, így nem akad olyan probléma, amelyre ne találnának megoldást.

A precizitás alapkövetelmény a szakmánkban. Mindenesetben tartjuk magunkat a határidőkhöz, így nem kell aggódnia amiatt, hogy egy esetleges mulasztás miatt bírságot kap.
Könyvelője teljes rálátást kap cége működésére, gyakran többet tud a vállalatról, mint maguk az ott dolgozók. Érthető, hogy a kölcsönös bizalom elengedhetetlen. Megbecsüljük, hogy üzleti információit ránk bízza, éppen ezért számunkra a titoktartás alapvető.
A jó könyvelő nemcsak a munkának szentel figyelmet, hanem az ügyfélnek is. Elérhetőek vagyunk, szívesen meghallgatjuk aggályait, problémáit.

Miután megismertük tevékenységét, olyan tanácsokkal és javaslatokkal látjuk el, amelyek segítségével cége még sikeresebb lehet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, legyen Ügyfelünk!