Könyvvizsgálat

Egy folyamat, amely vonzóvá teszi cégét a befektetők szemében

A számviteli törvény minden vállalkozó számára kötelezővé teszi a könyvvizsgálat lefolytatását, azonban kivételek mindig akadnak.

Ugyanígy, akár ügyfeleink is dönthetnek úgy, hogy a kötelező körön felül is könyvvizsgálatnak vetik alá cégüket.

Hogy miért? Mert ez az egyik legjobb módja annak, hogy hitelessé váljon a befektetők és üzleti partnerek, hitelintézetek szemében.

Több évtizedes tapasztalatunkkal a könyvvizsgálat folyamatában is támogatjuk partnereinket.

konyvvizsgalat

Bérszámfejtés felsőfokon cégeknek és társas vállalkozásoknak

A bérszámfejtés olyan komplex feladat, ami speciális szakértelmet, naprakészen tartott tudást és a jogszabályi környezetre való gyakorlati rálátást igényel.

Ahogy a törvény által meghatározott célok alapján is látható, a könyvvizsgálat rendkívül komplex feladat, amely nemcsak kifogástalan szakmai felkészültséget, de tökéletes precizitást, logikus és strukturált szemléletmódot is feltételez.

Ennek okán könyvvizsgáló sem válhat bárkiből, speciális előírások vonatkoznak azokra a cégekre és szakemberekre, akik könyvvizsgálói tevékenységet folytathatnak. A Gert-Tax Könyvelő Iroda minden törvényi előírásnak eleget tesz: mind a kötelező könyvvizsgálat, mind a partnereink által kért könyvvizsgálat során rendelkezésre állunk.

Kötelező könyvvizsgálat vs. saját kezdeményezés: nem ördögtől való a folyamat

Ügyfeleink számára a könyvvizsgálat több mint kötelezettség: lehetőség arra, hogy átfogó képet kapjanak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről és teljesítményéről. A könyvvizsgálat során azonosított lehetőségek és kockázatok feltárása lehetővé teszi a hatékonyabb irányítást és a stratégiai döntéshozatal javítását.

Ezáltal a vállalatok nem csak megfelelnek a jogi előírásoknak, de proaktívan javíthatják versenyképességüket és pénzügyi stabilitásukat is.

egy

A könyvvizsgálat által feltárt információk támogatják ügyfeleinket üzleti céljaink elérésében.

kettő

A könyvvizsgálat rendkívül hatékony módja a kockázatok és veszélyek felmérésének, valamint a kockázatok kezelésének is.

A könyvvizsgálat során feltárt információk a vállalati folyamatok hatékonyabbá tételében is segítenek, ezáltal ügyfeleink üzleti teljesítményének javításában is.

A könyvvizsgálat végső soron nemcsak egy kötelező nyűg, hanem a vállalkozások legfontosabb hitelesítő eleme és a befektetői bizalom elnyerésének eszköze is lehet. Bízza ezt a fontos folyamatot könyvelő irodánk tapasztalt és minősített szakértőire.

konyvvizsgalat

Mikor nem kell elvégezni a kötelező könyvvizsgálatot?

Bizonytalan abban, hogy vonatkozik-e cégére a kötelező könyvvizsgálat? Segítünk eldönteni a kérdést.
konyvvizsgalat

Több évtizedes tapasztalat: a partneri támogatás módszertana

Könyvelő irodánk több évtizedes tapasztalatával nemcsak a bérszámfejtési folyamatokat látja el kifogástalanul, de üzleti és stratégiai tanácsadással is támogatjuk ügyfeleink célkitűzéseit. Megértjük a különböző iparágak és vállalatok egyedi kihívásait, így teljesen cégre szabott, egyúttal a jogszabályi előírásoknak tökéletesen megfelelő megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Mi tudható az árakról?

Ügyfeleink igényei és elvárásai eltérőek, ezért egyéni árazási modelleket kínálunk, amelyek figyelembe veszik partnereink konkrét helyzetét és szükségleteit. Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásainkat elsősorban azoknak a cégeknek és társas vállalkozásoknak ajánljuk, akik számára nem az ár a legfontosabb, hanem a minőségi és a megbízható szolgáltatás.

Többek között ez a filozófia járult hozzá ahhoz, hogy ügyfeleink között olyan vállalatok is megtalálhatók, akik már 1996 és 2000 óta elégedett ügyfeleink táborát erősítik. Csatlakozzon hozzánk Ön is!