Online könyvelés

Jogosan merülnek fel olyan igények a könyvelés kapcsán, mint az adminisztráció csökkentése, a folyamatos nyomon követés, egyeztetés és rendelkezésre állás. Az internet által nyújtott lehetőségeket kihasználva online könyvelés szolgáltatásunkkal éppen ezt kínáljuk ügyfeleinknek.

Előálltunk egy megoldással, amely megkönnyíti vállalkozása pénzügyeinek számontartását.

Hogyan működik az online könyvelés?

egy

Első lépésként begyűjtjük a bizonylatokat. Ezeket eljuttathatja hozzánk postán keresztül, illetve havonta egy alkalommal személyesen is felkereshetjük Önt, hogy átvegyük a könyvelési anyagokat.

kettő

Könyvelőirodánk munkatársai a hagyományos módon – a megfelelő körültekintéssel és hozzáértéssel – elvégzik a könyvelés feladatait. Bizonylatait ellenőrizzük, az esetleges problémákról tájékoztatjuk Önt.

A könyvelést felvezetjük online rendszerünkbe, amelyet aztán interneten keresztül bármikor elérhet, ellenőrizhet és visszakövethet. (A feltöltés folyamatos, így Ön mindig aktuális információkhoz juthat.)

Adatait biztonságos kapcsolaton keresztül érheti el. A titkosított protokoll garantálja, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá vállalkozása könyveléséhez.

Miért egyre népszerűbb az online könyvelés?

Az online könyvelés végre elhozta azt az időszakot, amikor már egyáltalán nem kell kígyózó sorokban hosszú órákat várakozni a könyveléssel kapcsolatos pénzügyi teendőink elintézéséhez. Napjainkban már mindent az interneten keresztül, érintésmentesen megoldhat. Így nemcsak gyorsabban és kényelmesebben, hanem biztonságosabban is gondoskodhat vállalkozása könyveléséről. Ne pazarolja idejét fölösleges adminisztrációs ügyintézésekre, inkább szervezze ki a teendőket, és foglalkozzon azzal, amivel igazán szeretne!

Mit nyer, ha az online könyvelés mellett dönt?

Röviden: időt és pénzt.

Könyvelőváltás – online lehetőséget keres?

Ha éppen könyvelőváltás előtt áll, keressen minket bizalommal, hiszen irodánk segítségével mindent online, otthona kényelméből megoldhat!

Kérdése van? Miben segíthetünk?

Keressen minket bizalommal!