Könyvelés – online

– Online könyvelés

Jogosan merülnek fel olyan igények a könyvelés kapcsán, mint az adminisztráció csökkentése, a folyamatos nyomon követés, egyeztetés és rendelkezésre állás.

Az Internet által nyújtott lehetőségeket kihasználva online könyvelés szolgáltatásunkkal éppen ezt kínáljuk ügyfeleinknek.

Előálltunk egy megoldással, amellyel megkönnyíti vállalkozása pénzügyeinek számontartását.

Hogyan működik az online könyvelés?

 

  • Első lépésként begyűjtjük a bizonylatokat. Ezeket eljuttathatja hozzánk postán keresztül, illetve havonta egy alkalommal személyesen is felkereshetjük Önt, hogy átvegyük a könyvelési anyagokat.
  • Könyvelőirodánk munkatársai a hagyományos módon – a megfelelő körültekintéssel és hozzáértéssel – elvégzik a könyvelés feladatait. Bizonylatait ellenőrizzük, az esetleges problémákról tájékoztatjuk Önt.
  • A könyvelést felvezetjük online rendszerünkbe, amelyet aztán interneten keresztül bármikor elérhet, ellenőrizhet és visszakövethet.
  • A feltöltés folyamatos, így Ön mindig aktuális információkhoz juthat.

Adatait biztonságos kapcsolaton keresztül érheti el. A titkosított protokoll garantálja, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá vállalkozása könyveléséhez.

 

Mit nyer, ha az online könyvelés mellett dönt?

 

Röviden: időt és pénzt.

  • Csökkentheti cége adminisztrációs terheit, mivel nem kell külön nyilvántartásokat vezetnie. Egyetlen felületen elérheti az összes szükséges adatot a bérjegyzéktől az egy adott időszakra fizetett iparűzési adó összegéig.
  • Az információk rendelkezésre állása megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt. Ezentúl nem kell pusztán a megérzéseire hallgatnia egy-egy döntés előtt, mindig támaszkodhat konkrét számokra.
  • Nem kell folyton könyvelőjével egyeztetnie a személyes találkozókról, nem kell irodájában felkeresnie őt. Kizárólag internet kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy számon tarthassa vállalkozása pénzügyeit.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, legyen Ügyfelünk!