Bérszámfejtés, TB ügyintézés, humánügyvitel

Bérszámfejtés, TB ügyintézés, humánügyvitel

A bérszámfejtés, ahogyan a TB ügyintézés is, a munkáltató kötelessége.

Kiváltképp kisebb cégek esetében érdemes ezeket a feladatokat kiszervezni, hiszen ezeknek a vállalkozásoknak nincs szükségük arra, hogy teljes vagy akár félállásban foglalkoztassanak valakit emiatt. Ezáltal nemcsak a bérköltséget spórolja meg.

Mivel a jogi környezet folyamatosan változik, elengedhetetlenek a továbbképzések. Ezek költségeitől is megkímélheti cégét.

tb-ugyintezes

Bérszámfejtés

Az Ön által küldött adatok alapján elvégezzük a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat, vezetjük a munkaügyi nyilvántartást, nyomon követjük a különféle járulékokat, adókat, valamint előlegeket.

Természetesen az adatszolgáltatási kötelezettségeknek is eleget teszünk, minden szükséges információt megküldünk a NAV-nak, a KSH-nak, illetve a nyugdíjbiztosítónak.

Ezen felül könnyen érthető, átlátható formában megosztjuk Önnel az összes, ezzel kapcsolatos adatot. Internetes felületünkön keresztül bármikor elérheti a bérjegyzéket, amelyben szerepelnek a nettó, a bruttó és a céget terhelő járulékokkal kiegészített bérek is. Dolgozókra lebontva is megtekintheti az összegeket.

Az adótanácsadás Budapesten személyesen is igénybe vehető?

Igen. A bérszámfejtéssel kapcsolatos teendőkről és felmerülő kérdéseiről Budapesten található, 13. kerületi könyvelőirodánkban is konzultálhatunk. Azonban az online bérszámfejtés – akárcsak az online könyvelés – is elérhető választás, ha inkább az interneten keresztül, még gyorsabban intézné a bérszámfejtéssel járó adminisztrációs feladatait.

TB ügyintézés

Elintézünk minden szükséges tennivalót, Önnek már nem kell semmiféle adminisztrációval foglalkoznia.

A családtámogatási ellátásokhoz és keresőképtelenséghez kapcsolódó adminisztrációt ugyanúgy elvégezzük, mint a kötelező adatszolgáltatást.

Elkészítjük továbbá a negyedéves és éves jelentéseket. A könyvelőiroda a visszaigénylésekkel kapcsolatban is intézkedik.

Miért előnyösebb a TB ügyintézés online?

Érintésmentesen gondoskodhat társadalombiztosítási ügyeiről. Így a járványidőszak alatt is otthona kényelméből veheti fel könyvelőirodánkkal a kapcsolatot, hogy TB ügyintézéssel járó teendőit gördülékenyen, mindig időben megoldja. Természetesen a TB ügyintézés Budapesten, személyes konzultációkra építve is elérhető szolgáltatásaink közé tartozik.

Ha több információt szeretne, kérdése, vagy speciális igénye kenne könyvelő irodánk szolgáltatásaival kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!